Efterskolernes Dag

- søndag d. 24. september kl. 13-17

Kig forbi SKALs den 24. september og oplev en moderne og international efterskole med fokus på personlig og boglig udvikling. Forstanderen giver orientering om skolen, og du kan i løbet af dagen få en snak med både lærere og elever, og du bliver selvfølgelig vist rundt på skolen.

Derfor skal du komme til Efterskolernes Dag på SKALs:

For det første fordi SKALs har et ambitiøst og krævende læringsmiljø. Vi giver store faglige udfordringer til de elever, vi tilbyder en plads på 9. klasse eller 10. klasse.

For det andet fordi vi på SKALs har mange studieretninger. Du kan vælge mellem aldersintegrerede forløb, en prøvefri 10. klasse eller vore Cambridge klasser på både 9. klasse og 10. klasse.

Og ikke mindst fordi du på SKALs møder verden. Vi har en skarp international profil, og vi er Cambridge moderskole i Danmark. Vi mener, at verden skal erobres hver eneste dag med både store og små skridt. Vi glæder os til at udfordre dig. Er du klar?

Vi er klar til at tage imod dig mellem kl. 13-17.

I øvrigt skal vi gøre dig opmærksom på, at vi på SKALs gør det bedst, når det drejer sig om karaktergennemsnit for 9. og 10. årgangs afgangsprøver. Og så taler vi i forresten også kinesisk på SKALs - udover engelsk, tysk, fransk og spansk.

På SKALs gør vi fremtid til nutid!