Fritiden

Efterskolen - som er dit midlertidigt nye hjem - er i brug fra tidlig morgen til sen aften, og udover den almindelige undervisning er der masser af andre aktiviteter - både i og uden for skoletiden.

Efterskolen har et elevstyret fritidsudvalg, som sammen med vagtlærerne sørger for, at der er tilbud om forskellige aktiviteter, både i form af sport, hygge med bagning, spil m.m. Desuden er der billard, bordtennis, fodboldspil, den store idrætshal, fodboldbane, beachvolley, tennisbane samt den lokale svømmehal som nærmeste nabo til skolen - alt sammen noget du som elev på SKALs har direkte adgang til.

Hvis det alligevel ikke dækker dine behov, har Skals by et aktivt foreningsliv, hvor du har mulighed for at deltage i en række aktiviteter, lige fra håndbold til undervandsrugby. På efterskolen synes vi, at det er en god ide, at vi bliver en aktiv del af byen, og vi betaler derfor halvdelen af kontingentet til de forskellige klubaktiviteter ude i byen.