• Kom til afskedsreception for Sven Primdal

Weekender

Der sker meget i løbet af en uge på Skals Efterskole. Derfor er weekenden ofte et tiltrængt pusterum, hvor du som regel selv kan bestemme, om du bliver på skolen, eller om du tager hjem.

Hvis du bliver på skolen, deltager du i de fællesarrangementer, som finder sted i denne weekend, men der er god tid til at snakke, hygge og gøre, hvad du selv vil. Der er altid et program med forskellige aktiviteter i weekenden. I de fleste weekender er programmet tilrettelagt sammen med de elever, som har valgt at blive på skolen. Du må gerne invitere en ven eller veninde på besøg i weekenden, og de deltager naturligvis også i weekendens arrangementer.

"Jeg leder ikke efter grunde til at blive i weekenderne, jeg leder efter grunde til at tage hjem (en passende grund er vasketøj) - SKALs er mit 2. hjem" (elevcitat)

Ofte er det i weekenderne, at I for alvor får tid til at hygge jer sammen og snakke om alt muligt andet end skole. Det er derfor en meget god ide at blive på skolen og være med til at hygge, lege og opleve sammen med kammeraterne - ja måske endda finde cyklen, rulleskøjterne eller skateboardet frem og udforske den smukke natur omkring Skals med en efterfølgende svømmetur i enten fjorden eller svømmehallen.

Bliveweekender

Fire - fem weekender i løbet af året er bliveweekender, hvor du skal blive på skolen. I disse foregår der altid noget, som alle er med til. Det drejer sig om f.eks. en international weekend, afslutningen på en hektisk teateruge, den store og flotte gymnastikopvisning, ekskursioner, Efterskolernes Dag og meget andet.

En enkelt weekend eller to er temaweekender, hvor du, sammen med de kammerater, du har temafag sammen med, tager på tur eller udfolder et projekt hjemme på skolen.