Lysten til læring og personlig udvikling prioriteres højere end karakterer

Trivsel, engagement og individuel udvikling står i centrum på vores efterskole.

På Skals Efterskole er karakterer ikke det vigtigste - det handler om lysten til læring og udvikling!

Vi er stedet for de elever, der kan lide at gå i skole og har lyst til at udforske verden omkring sig. Her er det ikke nødvendigt at have høje karakterer. Alle løftes, uanset niveau.

Vi er eksperter i at hjælpe unge med at trives i skolemiljøet. Hos os er det ikke kun karakterer, der tæller. Vi ser eleverne som individer og tror på, at hver enkelt har potentiale til at udvikle sig og tage ansvar for deres egen læring.

Vores undervisning fokuserer på både danske og internationale forhold. Med en stærk boglig undervisning og et højt fagligt niveau forbereder vi dig til din ungdomsuddannelse. Samtidig giver vi dig bevidsthed om verden omkring dig og inspirerer dig til at tage aktiv del i samfundet.

Skals Efterskole er et springbræt til gymnasiet, hvor du kan fortsætte din faglige udvikling. Vores hverdag er fyldt med spændende aktiviteter både inden og uden for skoletiden. Du har muligheden for at vælge, hvad der passer bedst til dig.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Skals Efterskole og vise dig, hvordan et år her kan blive en helt enestående oplevelse.

Det er vigtigere at have en god karakter end at få en god karakter!

Skals Efterskole er Danmarks Førende Cambridge IGCSE skole
Skals Efterskole er Danmarks Førende Cambridge IGCSE skole