Udveksling med fredsgruppe fra Israel

Du får en unik mulighed for at deltage i en udveksling med unge israelere, palæstinensere og drusere fra det nordlige Israel.

De kommer fra fredsgruppen er Beresheet LaShalom og er ledet af den karismatiske Angelica Edna Calo. Edna har doktorat i dans og skuespil og har arbejdet for fred i regionen i årevis.

De unge fra gruppen kommer på besøg her i oktober, hvor du vil være vært for en af dem. De taler alle sammen rigtigt godt engelsk, og er meget åbne og imødekommende. Du skal således have din partner med hjem, så han/hun kan se der hvor du bor.

Når du rejser ned til dem i det nordlige Israel, vil du blive privat indkvarteret hos din partner, hvor du får lov til at komme med i skole en enkelt dag.

Derudover vil du indgå i de workshops som Beresheet LaShalom laver. Dvs., at du kommer til lære dans og dramatisk udtryk.

De elever fra Skals Efterskole som tidligere har deltaget var begejstrede for disse workshops.

Glæd dig til en udveksling i et smukt område af Israel. Du vil naturligvis opleve hellige steder som Genezerethsøen, Jerusalem, Jordanfloden og så vil du få mulighed for at kigge ind i Libanon.

Elevfilm fra turen til Israel i 2019.