På rejse til Hanoi i Vietnam med Skals Efterskole

Skals Efterskole udveksler med Nguyen Sieu Private School i hovedstaden Hanoi i Vietnam

 

Du har mulighed for en spændende udvekslingsrejse til Hanoi, hvor du skal bo privat hos en vietnamesisk værtsfamilie, og hvor du bl.a. vil opleve en af Asiens smukkeste og mest charmerende storbyer. Hanois charme skyldes ikke kun den 1.000 år gamle historie, men også mødet mellem en splinterny forbrugerkultur, hvor der shoppes igennem, og de århundredgamle traditioner, der i allerhøjeste grad lever og har det godt trods millioner af motorcykler og mobiltelefoner.

Indholdet i udvekslingsrejsen består af sightseeing, korte og længere ture ud i landet og aktiviteter på skolen, ligesom vi oplever, hvordan de går i skole.

 Det får du også ud af rejsen

  • du får en unik kulturel oplevelse i et land med store modsætninger
  • du øger dine interkulturelle kompetencer
  • du får mod på og lyst til at rejse i "fremmede" lande, studere og klare dig på egen hånd i udlandet
  • du får en forståelse af dig selv som verdensborger

Rejsens indhold og form

Allerede i oktober/november får du besøg af din vietnamesiske udvekslingspartner i knapt to uger, hvor din gæst bliver indkvarteret sammen med dig på etagen, og hvor du inviterer din partner med hjem til din familie i en forlænget weekend. Programmet på skolen består af forskellige aktiviteter bl.a. teambuilding, efterskoleliv, undervisning og ture ud af huset (fx en tur til København).

Vi besøger Vietnam i foråret.

 

Efterskole med rejse til Vietnam
Rejse til Vietnam med Skals Efterskole