Vi har fået en ledig plads til 2018/19

Skal den være din? - Ring til Nikolai på telefon 25 21 98 42.

SKALs er en gymnasieforberedende og international efterskole med et ambitiøst læringsmiljø...

Boglig efterskole

Vi kombinerer gode efterskoleværdier med et højt fagligt niveau i den boglige undervisning – så har du lyst til at gå i klasse med andre elever der også tager undervisningen seriøst, så er Skals måske noget for dig.

Verdensborger
Vi tror ikke på at verden stopper ved Danmarks grænser, og du kommer på Skals til at møde den store verden i din hverdag.

Her er elever fra hele verden, internationale sprogassistenter og besøgende der på forskellig vis er med til at åbne dine øjne endnu mere for verden omkring os.

Vi rejser også ud i verden og afhængigt af din studieretning kan du komme til Nepal, Irland, Cambridge/England, Malawi eller Hanoi/Vietnam. Hele skolen er i Berlin og du har mulighed for at søge om deltagelse i en international fredskonference i Israel.

Studieretninger
Du kan vælge mellem tre studieretninger på SKALs. Vores 0.g hvor vi gør dig helt klar til ungdomsuddannelserne og du kommer til folkeskolens afgangseksaminer i 9. og 10. klasse.

Vores IGCSE (Cambridge), hvor du tager et år i et engelsksproget internationalt uddannelsestilbud eller i SIP (Skals International Projekt Class), hvor projektledelse, kommunikation og ideudvikling erstatter de traditionelle skole fag.

Profilfag
En eftermiddag om ugen kan du koncentrere dig dit linjefag. Du kan vælge mellem: Outdoor, Kreativitet og Skabertrang, Medier, Fodbold, Spring, Fitness, Body Mind & Soul og e-sport.