Cambridge klasse - IGCSE

SKALs er Danmarks førende Cambridge IGCSE skole.

Skolen har siden 2010 haft status af moderskole for alle skoler i Danmark, som underviser efter Cambridge IGCSE. Skolen har således ansvaret for IGCSE eksamen i Danmark på ca 45 skoler.

SKALs Efterskole er godkendt af University of Cambridge til at undervise og eksaminere i IGCSE (International General Certificate of Secondary Education), vi kan derfor kalde os en 'Cambridge Efterskole'.

Vi er en international Efterskole, og du vælger Cambridge-klassen, hvis du gerne vil udfordres FAGLIGT og SPROGLIGT på et højt niveau på ENGELSK. Næsten al undervisning foregår nemlig på ENGELSK:

Skals Efterskole er Danmarks Førende Cambridge IGCSE skole

English as a Second Language:

Mathematics:

Physics:

• we speak English, og somme tider dansk i 9.C

German - Foreign Language:

• wir sprechen Deutsch, sometimes English, og af og til en lille smule dansk

French - Foreign Language:

• nous parlons français, sometimes English, og af og til en lille smule dansk

10.C: Global Perspectives:

10.C: Economics:

• we speak English

9.C: historie, geografi, samfundsfag, kristendom:

• vi taler dansk

9.C og 10.C: Dansk: FP9 og FP10:

• vi taler dansk

I 10. c går du "kun" til de engelske IGCSE-eksaminer (bortset fra faget dansk). Elever i 10. c søger ind på deres gymnasiale uddannelse på baggrund af deres FP9-bevis fra 9. klasse. 10. c hos os har status som Pre-IB, og du kan således forvente at springe det første af de tre år på en dansk IB skole over ved at vælge et år i 10.c.

I 9. c går du til de engelske IGCSE-eksaminer samt de danske FP9-prøver.

Danmarks Førende Cambridge Efterskole