Fodbold som profilfag på SkalsEfterskole

Fodboldlinjen på Skals er for dig, der har valgt skolens boglige og internationale profil men samtidig er rigtig glad for at spille fodbold.

Indhold på fodboldlinjen

Fodboldlinjen er for både piger og drenge, og du skal regne med, at vi både blander kønnene og spiller hver for sig. Der er ikke specielle krav til dine fodboldevner - der er plads til alle, men det er et must, at du er i besiddelse af et par fodboldstøvler, benskinner og et par indendørs sko.I træningen vil der blive lagt stor vægt på at få spillet en masse fodbold.

Der vil også være div. træningsøvelser og opvarmning, men hovedvægten vil blive lagt på at spille, så det er ikke decideret klubtræning, som du måske kender det. Om vinteren træner vi indendørs.

Hvis du er interesseret i at træne endnu mere, ligger skolen lige ved siden af Skals FF's træningsbaner. Skals FF er en del af samarbejdet SUB 88. De har udmærkede ungdomshold, og du er velkommen til at træne med.Hvis det her lyder som noget for dig, så skal du vælge fodboldlinjen på SKALs Efterskole!

Videre uddannelse

Fodboldlinjen er for dig, der ønsker at fortsætte på en hvilken som helst uddannelse, eksempelvis en gymnasial uddannelse med idræt på B-niveau, og samtidig har lyst til et udfordrende år med fokus på fodboldens mange facetter.

Fodbold på Skals Efterskole