Skoletal for Skals Efterskole

Eleverne kommer godt videre fra Skals Efterskole

Ifølge undervisningsministeriets "Skoletal for karakter og overgang til ungdomsuddannelse”, klarer vores elever sig væsentlig bedre end landsgennemsnittet ved 9. klasses afgangsprøve.

Samtidig starter 95,7% på en ungdomsuddannelse efter 9. Klasse. Landsgennemsnittet er 82,9%.

Se tallene her

Skals Efterskole er Danmarks Cambridge Moderskole

Danmarks Cambridge skole nr. 1

SKALs er Danmarks Cambridge skole nr. 1. Skals Efterskole blev i 2010 udnævnt til at være Cambridge moderskole for alle efterskoler, folkeskoler, 10. Klasses centre og privatskoler i Danmark, der ønsker at udbyde IGCSE-programmet.

Samtidig indgå i et netværk. SKALs fungerer således både som Cambridge International Centre og Cambridge Associate (en særlig Cambridge afdeling på SKALs med egen afdelingsleder) under Cambridge International Examinations. Dette betyder, at Skals Efterskole er godkendt til at fungere som mellemled mellem danske skoler (kaldet "Associate Schools") og Cambridge International Examinations (CIE).

Målet:

Vi har en god skole - det siger både nuværende og tidligere elever og forældre. Men vi skal udvikle skolen, så den bliver endnu bedre. Det er skolens erklærede mål, at:

• alle unge, der tilbydes en plads på SKALs, skal have den bedste undervisning, hvor den enkeltes muligheder og evner bliver udviklet mest muligt.
  • alle SKALs elever gennemfører en ungdomsuddannelse og dernæst
  • påbegynder en mellemlang og/eller videregående uddannelse.