Job på Skals Efterskole?

Hver eneste dag forsøger vi på Skals Efterskole at lave en god skole for de elever, som vælger os

Et ophold på Skals kan have afgørende betydning for elevernes faglige og personlige udvikling. De har med rette store forventninger til vores evner.

Derfor ønsker vi medarbejdere med særligt stærke kompetencer, både fagligt og personligt. Vi tilbyder udfordringer af høj kvalitet, al den efteruddannelse og støtte, du har brug for, nogle af landets absolut dygtigste og engagerede efterskolekolleger og ikke mindst karrieremuligheder - muligheder for at udleve dine ambitioner, dine drømme og din professionalisme.

Vil du tættere på Skals Efterskole og vide mere om dine muligheder, så fordyb dig her på sitet.

Hvorfor skal du vælge et arbejde på Skals?

Det er der efter vores mening mange gode grunde til. Nogle af dem har vi listet nedenfor. Vi tror på, at noget af det vigtigste for vores medarbejdere er at få muligheder, udfordringer og udvikling. Hvad er vigtigst for dig?

Gruppearbejde på Skals Efterskole

Efteruddannelse og personlig udvikling

På Skals Efterskole får du alle de udviklingsmuligheder, du kan drømme om. Det kræver stærke kompetencer at arbejde på en meget boglig og gymnasieforberedende efterskole i et internationalt miljø. Derfor lægger vi stor vægt på, at du hele tiden udvikler dig fagligt og personligt, så du er klædt på til at matche morgendagens krav.

Fleksibilitet

Det er trygt, sjovt og udviklende at arbejde på Skals, og ind imellem er det også krævende. Derfor er fleksibilitet et nøgleord hos os. Det betyder bl.a., at du får frihed til at tilrettelægge din undervisning (i et teamsamarbejde med andre) og frihed (under ansvar) til at forvalte dit eget 'resortområde'. Samtidig prøver vi at tage hensyn til de ændringer, der sker i dit liv (work-life balance).

Brænder du for at prøve dig selv af i et fagligt udfordrende undervisningsmiljø? Så er der gode muligheder for at prøve dig selv og din faglighed af med en ansættelse på Skals Efterskole.

Det sociale sammenhold

Skals er kendt for at have et godt socialt sammenhold - ledelse, medarbejdere og elever imellem. Sammen med en udfordrende hverdag og de dygtige elever er det en af hovedårsagerne til, at det er sjovt at gå på arbejde hos os.

Spændende og dygtige elever

Skals Efterskoles elever er generelt meget dygtige fagligt og er socialt stærke. Ca. 95% af alle elever bruger årets efterskoleophold som en sikker trædesten ind i gymnasieskolen. Det giver dig en usædvanligt udfordrende hverdag, og så er det ganske enkelt umuligt at gå i stå i jobbet, når du hver dag som lærer bliver udfordret på din didaktik og faglighed.

Personalegoder

Vi tilbyder alle vores medarbejdere en lang række personalegoder. Først og fremmest får du en god løn, som ligger over en tilsvarende ansættelse i folkeskolen og med mulighed for en løbende lønstigning. Du har naturligvis også en meget billig madordning, en bærbar computer samt halvårlige fester og sammenkomster.

Hvordan/hvornår søger du?

Du er altid velkommen til at sende skolen en uopfordret ansøgning. Disse vil blive opbevaret i 6 måneder fra modtagelsesdagen og herefter makuleret (jævnfør Registerloven). Du er også altid velkommen til at komme forbi til en uforpligtende samtale. I så fald bedes du henvende dig til forstanderen og aftale tid.

Under normale omstændigheder vil eventuelle ledige job blive opslået samt lagt her på sitet med en nærmere beskrivelse af jobbets karakter.

Vi glæder os til at høre fra dig!