Efterskole med international profil

Skolen søger i sin hverdag kontakt med den internationale verden

Verden skal erobres hver eneste dag! Vi taler meget om verden. Tre dage om ugen har vi nyheder og oftest med et internationalt perspektiv. Vi henter udenlandske gæstelærere til skolen samt spændende foredragsholdere. Vi har også hvert år unge udlændinge, der gennem forskellige organisationer har et halvt eller et helt år som volontør på Skals Efterskole.

Du kommer i årets løb på minimum to udenlandsrejser.

I oktober drager hele skolen af sted på en fælles 4-dages studietur til Hamborg, hvor du kommer til at opleve kulturen, historien og ikke mindst glæden ved at være af sted sammen hele skolen.
Derudover vælger du dig på endnu en rejse. I indeværende skoleår kan du vælge mellem en kulturrejse til Irland, sprogskole og roadtrip Cambridge/England, udvekslingsrejse til Hanoi i Vietnam, trekkingtur/kulturejse til Nepal, skole-kulturrejse til USA eller en skole-kulturrejse til Sydkorea. Vælger du SIP (vores prøvefri projektklasse) går turen Vermont i USA.

-> Se mere om vores rejser her

 

 

International hverdag

Et miks af dansk og engelsk

To af vores tre studieretninger er engelsksprogede, og vi tiltrækker derfor hvert år elever med en international baggrund. En stor del af undervisning, beskeder og fællesaktiviteter foregår derfor på engelsk, men vigtigst er måske, at man som elev også har en del af sit sociale liv på engelsk.

Vi bliver ofte spurgt til, hvor mange udenlandske elever vi har på skolen. Men hvornår er man udenlandsk elev? Vi har elever helt uden dansk tilknytning, elever af blandet ægteskab, danske familier bosat i udlandet, udenlandske familier flyttet til Danmark og flygtninge/indvandrerfamilier.

I dagligdagen er det vigtigere, hvem du er, end hvor du kommer fra.

Fririden bruges på fællesskabet på Skals Efterskole