Rejs med Skals Efterskole til USA

Oplev det bedste af USA med Skals Efterskole på en mindeværdig rejse til Chicago og The Quad Cities!

Tag med os på et eventyr i "Land of Liberty", hvor Skals Efterskole fører dig ind i hjertet af det amerikanske skolesystem og det pulserende liv i storbyen. Det er mere end bare en rejse - det er en enestående mulighed for at dykke ned i USA's mangfoldighed og kontraster.

Vi starter vores rejse i The Quad Cities, en charmerende by opdelt langs bredden af Mississippi River. Dette er ikke blot en turistoplevelse, men en dybt forankret kulturel oplevelse. Forestil dig at gå på High School midt i USA og endnu bedre følge en ægte amerikansk elev i fire dage! Efter skoletid venter aktiviteter, der knytter dig tættere til vores amerikanske venner og giver dig et autentisk indblik i den unge amerikanske kultur.

Efter at have oplevet The Quad Cities fortsætter vi til intet mindre end Chicagos betagende skyline. Mærk historiens vingesus, beundr unik arkitektur og indsnus atmosfæren i en by, der pulserer af liv. Tag på shoppingtur i ikoniske butiksgader og oplev samtidig de sociale kontraster, der definerer USA. Chicago er mere end blot en by; det er en oplevelse, der vil vække dine sanser og udfordre dine perspektiver.

Dit udbytte fra rejsen:

En unik kulturel fordybelse i et engelsktalende land.

Styrkelse af dine interkulturelle kompetencer gennem nært samvær med amerikanske jævnaldrende.

Mod og lyst til at udforske "fremmede" lande, studere og navigere selvstændigt i udlandet.

En dybere forståelse af dig selv som verdensborger

 

 

Rejse til USA med efterskolen
Efterskolen på USA rejse