Personalet på Skals Efterskole

Når du vælger et efterskoleår på Skals Efterskole, så vælger du også et år med alle vores fantastiske ansatte

Glæd dig til fantastiske oplevelser med vores dygtige og engagerede køkkenpersonale, pedeller, sekretærer og lærere.

De er alle med til at gøre din hverdag på Skals Efterskole til noget helt særligt, og de brænder både for deres fag og efterskolelivet.

Nikolai Vangkilde Terp

Forstander

Efterskoleverdenen har været næsten hele mit arbejdsliv, og jeg har tidligere været på tre forskellige efterskoler som lærer, viceforstander og forstander. Jeg har læst matematik og idræt på Aarhus Universitet og har undervist meget i matematik, fysik og gymnastik. De senere år har det dog primært været fortælling og sangtimer, der har fyldt i skemaet. Jeg bor i forstanderboligen sammen med Louise og vores to piger. I fritiden prøver jeg at få motioneret lidt og spillet lidt musik – men begge dele går sjældent helt så godt, som man kunne ønske sig.

Skriv til Nikolai: nt@skals-efterskole.dk

Kirsten Benner Gerbek

Souschef og adm. afdelingsleder

Jeg har været ansat på Skals Efterskole siden skolens start i 1990. Jeg har gennem årene været lærer i mange forskellige fag, indtil jeg i 2013 blev en del af ledelsen.

Når jeg ikke er på arbejde, er jeg måske sammen med min mand Per, en af mine to skønne udeboende børn eller et dejligt barnebarn, en fra mit fantastiske netværk, måske er jeg i teateret, hører musik, er i biografen eller til en kunstudstilling, måske læser jeg eller spiller klaver, og ellers er jeg nok i gang med min uddannelse til kinesiolog, hvis jeg ikke lige er ude at rejse. For øvrigt skal jeg have lært at sidde stille i en sofa! Det kan jeg bedst, hvis jeg har et strikketøj i hænderne.

Skriv til Kirsten: kg@skals-efterskole.dk

Berit Jørgensen

Skolesekretær

Jeg har arbejdet som skolesekretær siden 2010. På Skals Efterskole siden 2016 og synes det er verdens bedste job. Jeg kan godt lide den brede kontakt, der er til både elever, forældre, kollegaer, myndigheder og andre samarbejdspartnere. Jeg er hende, der tager telefonen, når du ringer, og jeg sidder klar til at hjælpe med alt fra statsstøttespørgsmål til at sætte plaster på.

Jeg bor i Hobro med mine to drenge. Min fritid bruges på familie og venner. Gerne til koncerter, teaterforestillinger, på café og på alle de rejser, jeg kan få tid til. Jeg har boet og arbejdet i England og Australien og elsker at rejse – gerne til varme lande.

 

Skriv til Berit: bj@skals-efterskole.dk

Vivian Stisen

Forretningsfører

Jeg har arbejdet på Skals Efterskole siden oktober 2018 efter at have arbejdet i revisionsbranchen i mange år. Jeg elsker at være en del af Skals Efterskole! Det er en fantastisk kultur, og jeg har de bedste kollegaer, som jeg kunne ønske mig og ikke mindst, så er vi omgivet af dejlige unge mennesker.

Når jeg ikke er på arbejde, så er jeg sikkert sammen med min familie, som består af min mand Ole og mine tre børn, eller det kan være, at jeg er ude at løbe i den skønne natur, eller jeg kan være ude at gå med hunden til den lokale naturkilde, eller måske er jeg sammen med gode venner.

Skriv til Vivian: vs@skals-efterskole.dk

 

Anna Ansaba Johnson

Lærer

I teach maths, combined science (biology) and English. Also, I am co-teacher for the elective subject "Body, Mind, and Soul". I've always enjoyed teaching and have taught several different subjects to different age groups during the past many years. I grew up in England, Ghana and Nigeria with my Danish mum, Ghanaian dad and three sisters. Viborg is now my home and I live a 15 minute drive from Skals, together with my teenage son and daughter.

In my free time I can be found at Loop fitness center, out cycling, walking or relaxing with a good book & a lovely cup of tea.

Skriv til Anna: aj@skals-efterskole.dk

Anne Marie Falk-Kristensen

Lærer

Mit navn er Anne Marie. Jeg har været lærer siden 1994 og på Skals Efterskole siden 2003. Jeg underviser i dansk i 10. kl. og i historie i 9. kl. Desuden underviser jeg i yoga. I foråret skal jeg lære alle elever at danse lanciers. Jeg er gift, har to børn og bor i Skals.

Jeg er et stort friluftsmenneske, elsker en god bog og en løbetur med hunden, og så går jeg ikke af vejen for en Cocio og en ristet hotdog med det hele.

Skriv til Anne Marie: af@skals-efterskole.dk

Anders Buus Andersen

Lærer

Jeg underviser i SIP, Global Perspectives og fodbold. Hjem er hvor hjertet er, og Skals Efterskole har haft en plads i mit siden 1999/2000. Dengang var jeg nemlig selv elev på skolen, og nu 20 år efter er jeg tilbage som underviser.
Jeg er bosiddende i Løgstør og kommer oprindeligt fra Aalborg.
Jeg er uddannet fra Copenhagen Business School i København (inden for strategisk kommunikation og innovation management). Jeg har arbejdet over 10 år på Det Kongelige Teater, været iværksætter og været med i etableringen af cafeer og restauranter i hovedstaden og senest bygget et moderne hybrid-hotel (The Audo) i Københavns Nordhavn. Jeg er ikke uddannet lærer, men jeg er efterskolemand i hjertet og bringer en masse akademisk og praktisk erfaring med tilbage til Skals Efterskole.
Skriv til Anders: aa@skals-efterskole.dk

Bent Kjær

Lærer og administrator Skals International Examinations

Jeg har, sammen med min kollega Tina Serup, ansvaret for Skals IE og underviser desuden i valgfaget begynderguitar. Derudover er jeg skolens medarbejderrådsformand. I 2000 blev jeg uddannet på Nr. Nissum Seminarium og har været ansat på Skals siden 2003. Jeg er gift med Henriette, og sammen har vi tre piger: Rebekka, Hannah og Maria.

Min fritid går primært sammen med familien, men efter jeg i 2018 blev valgt som forældrerepræsentant til skolebestyrelsen på Skals/Ulbjerg Skolefællesskab og ind i en initiativgruppe, der arbejder med lokal byudvikling, er min fritid blevet noget sparsom.

Jeg spiller også en del musik. Jeg spiller trækbasun i The Commitments Souvenirs, et 10-mands soul-orkester og bas i Vinderup Kirketrio. Jeg elsker at se en god fodboldkamp på Viborg Stadion, se netflix-serier og nyder meget at læse en god krimi - gerne af Dan Brown, Hjorth Rosenfeldt eller Daniel Silva. Desuden moderniserer jeg (meget) lidt på huset og roder en (lille) smule i haven.

 

Skriv til Bent: bk@skals-efterskole.dk

Christina Sørensen

Lærer

Jeg underviser i engelsk i 9. og 10. cambridgeklasse samt profilfaget fitness. Jeg har siden 2015 været vikar på en folkeskole i Viborg og har siden sidste år været så heldig at undervise på Skals Efterskole. Jeg har kombineret lærerseminariet med lærerjobbet og to barsler, og jeg er derfor ved at færdiggøre mit sidste linjefag, idræt, i år.
Jeg bor i Viborg med min kæreste, Mathias, og vores to børn. Jeg trives rigtig godt, når jeg er aktiv, hvilket særligt kommer til udtryk, når jeg spiller håndbold, styrketræner, er til gymnastik med mine børn eller får lov at udfordre de skønne efterskoleelever i diverse sportsgrene.
Jeg elsker desuden at rejse og opleve nye kulturer!

Skriv til Christina: cs@skals-efterskole.dk

Dan Sheerman

Lærer

I teach Maths together with the Physics and Chemistry parts of the Combined Science curriculum for the Cambridge exam. I received my teacher training at Liverpool John Moores University before moving to Denmark in 1996. As well as the academic subjects I will also be teaching part of the Outdoor optional subject as I have instructor qualifications in kayaking, climbing, sailing and caving.

I live in Skive together with my partner Mette and our son Arthur and close by our oldest son, Tobias, who also lives in Skive.

Skriv til Dan: ds@skals-efterskole.dk

Eva Verner Bøye

Lærer

Jeg blev uddannet lærer i 1995 og har arbejdet som både lærer og pædagogisk leder siden da. Jeg er ny i efterskoleverdenen, og jeg synes – ligesom eleverne – at det er et rigtig godt sted at være! Jeg underviser i dansk, engelsk, global perspectives og valgfaget Art Express. Jeg bor i Silkeborg med Johannes og vores teenagedatter, og jeg har også to voksne sønner i København. Jeg holder af samtale og grin med andre mennesker, at læse en god bog, at tegne/male og at rejse ud i verden.

Skriv til Eva: eb@skals-efterskole.dk

Lars Grønvaldt Andersen

Lærer

Jeg underviser i dansk, projektfag og gymnastik samt profilfaget "spring".

Jeg har været lærer på Skals Efterskole siden 2014.

Siden min egen efterskoletid har jeg selv lavet meget gymnastik på en del forskellige hold - både som aktiv gymnast og som instruktør. Jeg er glad for sport generelt og nyder at snøre løbeskoene og at give mig i kast med alle mulige forskellige slags boldspil. Byder muligheden sig, tager jeg også af sted til pisterne og lufter snowboardet i ny og næ.

Skriv til Lars: la@skals-efterskole.dk

Lisbeth Møller Thomsen

Lærer

Jeg underviser i dansk, tysk og profilfaget outdoor. Jeg har været ansat på Skals Efterskole siden 2012, og jeg bor i Skals.

Jeg er vild med at ro kajak, stand up paddling, og så bager jeg rasende gode kanelsnegle over bål, som jeg gerne spiser sammen med mine to dejlige drenge.

Skriv til Lisbeth: lt@skals-efterskole.dk

Kurt Pajbjerg

Lærer

Jeg underviser i matematik, fysik/kemi og i profilfaget medie. Derudover er jeg skolens IT-administrator. Jeg har været efterskolelærer siden 1992 og på Skals Efterskole siden 1998.

I min fritid læser jeg alt fra faglitteratur til skønlitteratur.

Skriv til Kurt: kp@skals-efterskole.dk

Maj-Britt Nørskov Krag

Lærer

Jeg underviser i dansk, tysk og kristendom. Jeg blev uddannet lærer i 2003. Efter 11 år i folkeskolen ønskede jeg at prøve en ny skoleform. Jeg har siden 2014 været ansat på Skals Efterskole. Jeg er utrolig glad for denne skoleform, fordi der både er undervisning, rejser og hyggeligt samvær med eleverne.

Jeg bor i nærheden af Bjerringbro og har to sønner. I min fritid vil jeg gerne løbe, nyde naturen og være sammen med min familie og venner. Endvidere elsker jeg at tage min rygsæk på ryggen og rejse ud og opleve andre landes kultur.

Skriv til Maj-Britt: mk@skals-efterskole.dk

Ole Glanz

Lærer

Jeg underviser i naturfag/Science, Economics og profilfaget fitness.

Jeg bor i Skals med min kæreste og vores datter.

I min fritid dyrker jeg diverse former for styrketræning. Når tiden er til det elsker jeg at gå på jagt.

Skriv til Ole: og@skals-efterskole.dk

Ole Nielsen

Lærer & uddannelsesvejleder

Jeg underviser i matematik, samfundsfag og forskellige valgfag fx brætspil. Derudover er jeg også uddannelsesvejleder.

Jeg bor i Skals sammen med min familie. Ud over mig består familien af min kone Kedy og mine døtre Frederikke og Frida. Vi har også en hund, Charlie.

Når jeg ikke er på skolen eller sammen med familien, kan jeg godt lide at cykle på min racer eller spille golf.

Skriv til Ole: on@skals-efterskole.dk

 

 

 

Peter Sloth

Lærer

Siden 1998 har jeg været lærer på Skals Efterskole, hvor jeg er underviser i Skals Internationale Projektklasse, SIP, der arbejder med projekter hele året. Klassen er prøvefri, hvilket giver mulighed for at fordybe sig i spændende projekter og tage på ekstra ture rundt i Danmark og i resten af verden. Jeg underviser også i MAS (Masser Af Sport).

Derudover står jeg for sangtimer og holder af at organisere forskellige fællesskabende arrangementer for eleverne, da det i min verden er noget, der er vigtigt for et ”rigtigt” efterskoleophold.

Jeg er desuden vild med at stå på ski, spille tennis, bordtennis og badminton. Generelt vil jeg gerne konkurrere mod eleverne i alle sportsgrene – og jeg elsker at vinde.

Jeg bor i Skals og bruger meget af min tid på efterskolen, der er mit andet ”hjem”.

Skriv til Peter: ps@skals-efterskole.dk

Tina Lyngsø Serup

Lærer

Jeg er uddannet i 1986 med linjefag i tysk og engelsk. Jeg har altid været efterskolelærer, siden 1990 her på skolen.

Jeg underviser i tysk og engelsk og er medansvarlig for skolens Cambridge-afdeling.

Jeg kan godt lide konkurrence og udfordres derfor gerne i Bezzerwizzer, Partners, bordtennis….og jeg elsker at vinde.

Jeg er gift med Jens, vi har to voksne børn, og vi bor i Hald Ege.

Jeg er tosset med sport: har spillet håndbold ”altid", jeg lufter gerne min racercykel og min mountainbike, jeg går og løber gerne en tur i skoven, og jeg står gerne på ski i Alperne. Jeg ser også gerne sport, både i TV, i håndboldhal og på fodboldstadion. Jeg kan også godt finde ud af at sidde stille med en god kop te, læse en god bog eller se en god serie.

Skriv til Tina: ts@skals-efterskole.dk

Vibeke Olesen

Lærer

Jeg underviser i dansk, engelsk og valgfaget 'På pindene'. Jeg er nordisk sprogpilot. Jeg blev uddannet som lærer i 1980, og jeg har arbejdet på Sjælland, i Grønland og i det midtjyske. Jeg har været lærer på Skals Efterskole siden 2008.

Jeg er en aktiv pige, som nyder at færdes i naturen. Cykling, svømning og skisport er blandt mine favoritter. Min mand og jeg har fire voksne børn, fem børnebørn og en stor hund, som holder os aktive.

Skriv til Vibeke: vo@skals-efterskole.dk

Mathias

Timelærer

Jeg gik på Skals Efterskole for nogle år siden, årgang 16/17. Jeg er nu vendt tilbage som timelærer, hvor jeg underviser i gymnastik og profilfaget spring på skolen. Derudover har jeg også nogle andre opgaver i form af tilsyn efter skoletid og lignende. Jeg har lige afsluttet en HTX i Aalborg og har nu sabbatår, før der skal læses videre. Jeg har undervist i gymnastik på diverse hold, siden jeg selv gik på efterskolen, hvor jeg havde nogle hold i den lokale gymnastikforening. Udover at undervise eleverne på Skals Efterskole i gymnastik har jeg også tre hold i Hadsund, et i Hobro, et hold for den lokale gymnastikforening i Skals og et landsdelsjuniorhold for Østhimmerland.

Tenna

Timelærer

Jeg er timelærer og underviser i gymnastik. Jeg har selv lavet gymnastik, siden jeg lærte at gå, og jeg har sidenhen været aktiv på en del forskellige hold - både som instruktør og gymnast.

Jeg er opvokset i Vestjylland, men er nu flyttet til Århus, hvor jeg til dagligt går på læreruddannelsen på 3. semester.
Min passion er at skabe bevægelsesglæde og sammenhold hos eleverne gennem gymnastik og leg.
Jeg siger aldrig nej til et godt brætspil, en beachvolleykamp eller en dance off.

 

Anne Mette Rohde

Timelærer

Jeg er 25 år og timelærer i gymnastik her på Skals Efterskole og har haft fornøjelsen af at været det de sidste 2 år.
Jeg kommer oprindeligt fra Herning, hvor jeg allerede som 3-årig startede til gymnastik. Siden da har jeg gået på diverse hold i Herning og senest i Århus, hvor jeg bor nu og læser til lærer på 3. år.
Min helt store glæde ved mit arbejde her på Skals Efterskole er at opleve de små og store sejre, eleverne individuelt eller i fællesskab kan få i gymnastiktimerne. At vide, jeg har været med til at skabe en ramme for de sejre, er for fedt!
Jeg er altid klar på en lille joke, en snak eller et brætspil.

 

Emilie Hensen

Timelærer

Jeg har altid gået til gymnastik og elsker her at have muligheden for at kombinere min fritidsaktivitet med mit arbejde. Jeg har før undervist på efterskoler i bl.a. gymnastik og var også tilknyttet Skals Efterskole i 19/20.
Det at kunne skabe fællesskab gennem sport er noget af det, jeg værdsætter mest ved dette job.
Jeg er bosat i Århus og studerer på Århus Universitet.

Torben Frederiksen

Kok

Jeg har været køkkenchef her på Skals Efterskole siden august 2020.

Inden jeg blev ansat på Skals Efterskole, har jeg været køkkenchef på en række restauranter og cateringvirksomheder. Jeg har været kok siden 1986 og som nævnt chef flere steder. Jeg har i øvrigt arbejdet halvandet år i henholdsvis Norge og Grønland.

Jeg har en forkærlighed for det italienske og grønne køkken. Her på efterskolen laver vi alt mad fra bunden.

Jeg er bosat i Silkeborg, hvor jeg bor sammen med min Annette og hendes to drenge. Endvidere har jeg to voksne døtre fra et tidligere ægteskab.

Min fritid går med min familie og ellers i naturen i og omkring Silkeborg. Om vinteren tager jeg på skitur til alperne og Dolemitterne.

 

Bente Mortensen

Køkkenassistent

Jeg er køkkenassistent på SKALs, har været ansat siden 1997. I køkkenet får jeg nye kolleger hver uge, da der kommer nyt elevkøkkenhold.

Jeg sidder i bestyrelsen i SGF, Skals Gymnastik Forening, hvor vi nyder godt af de mange efterskoleelever, der hjælper foreningen som hjælpeinstruktører.

Skriv til Bente: bm@skals-efterskole.dk

Vibeke Møller Christiansen

Køkkenassistent

Jeg er køkkenassistent på Skals Efterskole, hvor jeg har været ansat siden den 1. januar 2012. Jeg bor i Møldrup.

I min fritid holder jeg af at være sammen med en af mine tre døtre eller min familie og venner, eller jeg spiller badminton, dyrker yoga, går til dans eller oplever Danmarks natur på gåben.

Skriv til Vibeke: vc@skals-efterskole.dk

Moe Kyaw Thu

Køkkenassistent

Jeg har arbejdet på Skals Efterskole siden 2007. Jeg hjælper til i køkkenet og med rengøring.

Jeg er oprindeligt fra Burma, men bor nu sammen med mine to drenge i Skals. Jeg er skolens bedste opvasker, og jeg giver gerne hemmeligheden bag dette fra mig til elever og andre interesserede.

Skriv til Mou: mt@skals-efterskole.dk

Ole Pedersen

Pedel

Pr. 1. august 2017 blev jeg ansat som skolens pedel.

Mit arbejde er at vedligeholde skolens bygninger og udearealer, så de bliver ved med at være lyse og pæne.

I min fritid har jeg altid dyrket meget sport såsom fodbold, håndbold, badminton og tennis.

Fodbolden og håndbolden er blevet erstattet af løb og lidt cykling.

Jeg bor i Skals sammen med Lene.

Skriv til Ole: op@skals-efterskole.dk

Poul Nkubana

Pedelmedhjælper

Siden 2011 har jeg arbejdet på skolen som pedelmedhjælper. Arbejdet er meget alsidigt. Det dækker over både rengøring, græsklipning, reparationer, malerarbejder, køkkenmedhjælp, og jeg er ansvarlig for at fordele papir, poser og sæbe på elevetagerne og på skolens toiletter.

Jeg kommer fra Congo og kom til Danmark i 2008 via Rwanda, hvor min familie og jeg boede i en flygtningelejr i 12 år. Min fritid bruger jeg sammen med min familie og venner. Vi går i kirke, tager på besøg og dyrker sport.

Skriv til Poul: pn@skals-efterskole.dk

Børge Nielsen

Pedelmedhjælper

Jeg er den ældste ungarbejder på Skals Efterskole. Jeg blev ansat 1. april 2020 til at hjælpe med vedligeholdelse af udearealerne. I mit arbejdsliv har jeg været beskæftiget ved frilandsgartneri, hospitalsportør på op og kapel og har været pedelmedhjælper. Jeg er gift med Kirsten.

Interesser er naturen, musik, en god bog og alt mulig andet.

Per

Pedelmedhjælper