Nikolai Vangkilde Terp - Forstander

 

Jeg er pr. 1. januar 2018 tiltrådt i stillingen som forstander på Skals Efterskole. Efterskoleverdenen har været næsten hele mit arbejdsliv, og jeg har tidligere været på tre forskellige efterskoler som lærer, viceforstander og forstander. Jeg har læst matematik og idræt på Aarhus Universitet og har undervist meget i matematik, fysik og gymnastik. De senere år har det dog primært været fortælling og sangtimer, der har fyldt i skemaet. Jeg bor i forstanderboligen sammen med Louise og vores to piger. I fritiden prøver jeg at få motioneret lidt og spillet lidt musik – men begge dele går sjældent helt så godt, som man kunne ønske sig.

Skriv til Nikolai: nt@skals-efterskole.dk

Lars Bjørn Mouritzen - Pæd. Afdelingsleder med ansvar for PR

 

Udover at udvikle på skolens pædagogiske del, arbejder jeg med at sikre en løbende udvikling af vores internationale profil samt markedsføring.

Jeg har tidligere undervist i dansk, engelsk, SIP, filosofi og basketball.

Jeg er israelsk gift og har tre børn.

I min fritid kan jeg lide at køre MTB i sporene omkring Hald Ege syd for Viborg.

Skriv til Lars: lm@skals-efterskole.dk

Kirsten Benner Gerbek - Souschef og adm. afdelingsleder

 

Jeg har været ansat på SKALs siden skolens start i 1990. Jeg har været omkring mange fag, og i dette skoleår underviser jeg i dansk.

Når jeg ikke er på SKALs efterskole, er jeg måske sammen med en af mine to skønne udeboende børn eller en fra mit fantastiske netværk, måske er jeg i teateret, hører musik, er i biografen eller til en kunstudstilling, måske læser jeg eller spiller klaver, og ellers er jeg nok i gang med min uddannelse til kinesiolog, hvis jeg ikke er ude at rejse. For øvrigt skal jeg have lært at sidde stille i en sofa!

Skriv til Kirsten: kg@skals-efterskole.dk

Anna Ansaba Johnson

 

I teach maths, combined science (mostly biology) and English. Also, I am co-teacher for the elective subject "Body, Mind, and Soul". I've always enjoyed teaching and have taught several different subjects to different age groups during the past 7-8 years. I grew up in England, Ghana and Nigeria with my Danish mum, Ghanaian dad and three sisters. I now live in Viborg with my son and daughter.

In my free time I can be found at Loop fitness center, out cycling, or buried in a good book.

Skriv til Anna: aj@skals-efterskole.dk

Anne Marie Falk Kristensen

 

Mit navn er Anne Marie. Jeg har været lærer siden 1994 og på SKALs siden 2003. Jeg underviser i dansk i 10. kl. og i historie i 9. kl. Desuden underviser jeg i drama. Og i foråret skal jeg lære alle elever at danse lanciers. Jeg er gift, har to børn og bor i Skals.

Jeg er et stort friluftsmenneske, elsker en god bog og en løbetur med hunden og så går jeg ikke af vejen for en Cocio og en ristet hotdog med det hele.

Skriv til Anne Marie: af@skals-efterskole.dk

Bent Kjær

 

Jeg er administrativ konsulent for SKALs CIC og underviser desuden i English og periodefagene sammenspil og ultimate. Derudover er jeg skolens webmaster og medarbejderrådsformand. I 2000 blev jeg uddannet på Nr. Nissum Seminarium og har været ansat på SKALs siden 2003. Jeg er gift med Henriette og sammen har vi tre piger: Rebekka, Hannah og Maria.

Min fritid går primært sammen med familien, men også på musik. Jeg spiller trombone i Hjemmeværnets Musikkorps Nykøbing Mors og bas i Estvad/Rønbjerg Kirketrio. Jeg elsker en god volley-, badminton- eller ultimatekamp og nyder meget at læse gode krimier - gerne af Dan Brown, Hjorth Rosenfeldt eller Daniel Silva - modernisere lidt på huset og rode i haven.

Skriv til Bent: bk@skals-efterskole.dk

Dan Sheerman

 

I teach Maths together with the Physics and Chemistry parts of the Combined Science curriculum for the Cambridge exam. I received my teacher training at Liverpool John Moores University before moving to Denmark in 1996.

I live in Spøttrup together with my partner Mette and our son Arthur and close by our oldest son, Tobias, who lives in Skive. As well as the academic subjects I will also be teaching part of the Outdoor optional subject as I have instructor qualifications in kayaking, climbing, sailing and caving.

Skriv til: ds@skals-efterskole.dk

Heidi Isaksen

 

Jeg hedder Heidi og er 27 år gammel. Jeg bor i Skive sammen med min mand, og vi venter en dreng til november. I min fritid dyrker jeg gymnastik og er sammen med mine venner og familie. Jeg har dyrket gymnastik i ca. 24 år og været instruktør i 13 år for forskellige hold. Jeg skal undervise i gymnastik og valgfaget "Udvidet Rytme".

Ida Langberg

 

Jeg er lærer i den internationale projektklasse "SIP". Derudover underviser jeg i fransk og valgfaget svømning.

Jeg interesserer mig for sprog og elsker at kommunikere især på fransk, svensk og engelsk. Sammenlagt har jeg boet knap 6 år i udlandet, hvor jeg har nydt godt af små og store oplevelser i hverdagen på fremmedsprog. Jeg er nu bosat i Viborg med mand og tre børn, som alle nyder at suse rundt i haven. Jeg er medlem af Viborg Roklub, hvor der i vinterhalvåret er indendørstræning og svømning.

Skriv til Ida: il@skals-efterskole.dk

Kurt Pajberg

 

Jeg underviser i Matematik, Fysik/Kemi, Geografi, Biologi og i temafaget Medie og Kommunikation. Derudover er jeg skolens IT administrator. Jeg har været efterskolelærer siden 1992 og på SKALs siden 1998.

I min fritid læser jeg alt fra faglitteratur til skønlitteratur samt svømmer og cykler.

Skriv til Kurt: kp@skals-efterskole.dk

Lars Grønvaldt Andersen

 

Jeg underviser i dansk, historie og gymnastik. Derudover underviser jeg i linjefaget "Spring" sammen med Peter.

Jeg er uddannet lærer fra Skive seminarium.

Siden min egen efterskoletid har jeg selv lavet meget gymnastik på en del forskellige hold - både som aktiv gymnast og som instruktør. Jeg er meget glad for sport generelt og nyder at give mig i kast med alle mulige forskellige slags boldspil. Byder muligheden sig, tager jeg også af sted til pisterne og lufter snowboardet i ny og næ.

Skriv til Lars: la@skals-efterskole.dk

Lisbeth Thomsen

 

Jeg underviser i dansk, tysk og linjefaget outdoor. Jeg har været ansat på Skals Efterskole siden 2012 og bor i Skals.

Jeg er vild med at ro kajak, stand up paddling, og så bager jeg rasende gode kanelsnegle over bål, som jeg gerne spiser sammen med mine to dejlige drenge.

Skriv til Lisbeth: le@skals-efterskole.dk

Maj-Britt Nørskov Krag

 

Jeg underviser i dansk, tysk og kristendom. Jeg blev uddannet lærer i 2003. Efter 11 år i folkeskolen ønskede jeg at prøve en ny skoleform. Jeg har siden 2014 været ansat på SKALs Efterskole. Jeg er utrolig glad for denne skoleform, fordi der både er undervisning, rejser og hyggeligt samvær med eleverne.

Jeg bor i nærheden af Bjerringbro og har to sønner. I min fritid vil jeg gerne løbe, nyde naturen og være sammen med min familie og venner. Endvidere elsker jeg at tage min rygsæk på ryggen, rejse ud og opleve andre landes kultur.

Skriv til Maj-Britt: mk@skals-efterskole.dk

Morten Agerskov

 

Jeg er uddannet på Silkeborg lærerseminarium 2013 og har været på Skals Efterskole siden 2014. Jeg underviser i dansk 9.kl. og engelsk 10.kl. Derudover underviser jeg også i profilfaget Fitness, med fokus på Crossfit delen. Jeg er far til to dejlige døtre, som jeg bor sammen med i Ans.

Jeg er et aktivt menneske, som holder meget af at opholde mig udendørs. Jeg elsker at løbe O-løb, dyrke Crossfit, dykke når tiden/pengene tillader det og udfordre mig selv med ekstremsport.

Skriv til: ma@skals-efterskole.dk

Ole Glanz

 

Jeg underviser i fysik/kemi, Economics samt matematik.
Jeg bor i Skals med min kæreste og vores datter.

I min fritid dyrker jeg diverse former for styrketræning. Samtidig er jeg en passioneret undervandsjæger.

Skriv til Ole: og@skals-efterskole.dk

Ole Nielsen

 

Jeg underviser i Matematik, Samfundsfag og temafaget Fodbold. Derudover er jeg også karriere- og uddannelsesvejleder. Jeg bor i Skals sammen med min familie. Ud over mig består familien af en masse piger: Min kone Kedy, Frederikke, Frida og så Bella, der en unghund på et par år.

Når jeg ikke er på skolen eller sammen med familien, kan jeg godt lide at cykle på min racer, spille lidt fodbold og spille golf.

Skriv til Ole: on@skals-efterskole.dk

Peter Sloth

 

Jeg er lærer i den internationale projektklasse, SIP, der hvert år tager på en projektrejse til spændende destinationer. Derudover står jeg for sangtimer, fortælletimer, SE-møder, elevråd og elevernes festudvalg. Jeg har været lærer på SKALs siden 1998, afbrudt at et år, hvor jeg arbejdede som gymnastiklærer på Berea College i Kentucky, USA.

Jeg elsker biler, motorcykler og rejser. Jeg er helt vild med at stå på ski og spille tennis. Derudover dyrker jeg næsten alle former for sport, og jeg er glad for at konkurrere - og især at vinde. Jeg bor i Skals og bruger meget af min tid på efterskolen, der er mit andet "hjem".

Skriv til Peter: ps@skals-efterskole.dk

Tina Lyngsø Serup

 

Jeg hedder Tina Lyngsø Serup og jeg har været ansat på SKALs siden skolens start i 1990. Jeg underviser i Deutsch, English, English As A Second Language, samt valgfaget håndbold. Jeg er gift med Jens, og sammen har vi en datter og en søn. Vi bor i Hald Ege.

Jeg er interesseret i håndbold og sport i det hele taget, både som udøver og som tilskuer - i Viborg Stadionhal, på Viborg Stadion, i de østrigske alper - eller foran TV. Jeg er ligeledes "bidt" af min racercykel, som jeg flittigt lufter. Jeg kan desuden godt lide at læse en god bog samt gå- og løbeture i skoven med familie og hund.

Skriv til Tina: ts@skals-efterskole.dk

Vibeke Olesen

 

Jeg underviser i dansk, engelsk og valgfaget 'På pindene'. Jeg er nordisk sprogpilot. Jeg blev uddannet som lærer i 1980, og jeg har arbejdet på Sjælland, i Grønland og i det midtjyske. Jeg har været lærer på SKALs siden 2008.

Jeg er en aktiv pige, som nyder at færdes i naturen. Cykling, svømning og skisport er blandt mine favoritter. Min mand og jeg har fire voksne børn, fem børnebørn og en stor hund, som holder os aktive.

Skriv til Vibeke: vo@skals-efterskole.dk

Vicky Ehrenreich

 

I´m Vicky and I have been a teacher since 1996. I really enjoy teaching English at all levels. Teaching young people is very rewarding because it is all about opening up and exploring their world. I also teach Global Perspectives because I believe in tolerance and respect across the globe. I have lived many different places while growing up. But Silkeborg has been my home for the past many years.

Jeg underviser i dansk, engelsk og samfundsorienterede fag. Jeg bor i Silkeborg med min datter og min mand. Så nyder jeg naturen sammen med min hund. Min familie og jeg elsker at rejse ud og opleve en anden hverdag sammen.

Skriv til Vicky: ve(at)skals-efterskole.dk

Berit Jørgensen

 

Jeg er startet i maj 2016 som skolens sekretær. Jeg har været skolesekretær siden 2010 og synes det er et fantastisk spændende job. Jeg kan godt lide den brede kontakt der er til både elever, forældre, kollegaer, myndigheder og andre samarbejdspartnere

Jeg bor ved Hobro med Jacob og vores 2 drenge. Det meste af fritiden bruges på familien og vores nedlagte landbrug med får, hund og kat. Jeg har boet og arbejdet i England og Australien og elsker at rejse – gerne til varme lande.

Skriv til Berit: bj(at)skals-efterskole.dk

Lis Kirsten Østergaard Olesen

 

Jeg har været ansat på Skals som køkkenleder siden skolens start i 1990. I 2012 tog jeg uddannelsen som kostvejleder med speciale i vægttab, jeg rådgiver gerne inden for dette område. En stor og vigtig del af mit arbejde består i at lære/oplyse eleverne om at lave sund og varieret kost i et storkøkken. Skal der skiftes ud i blomster-krukkerne og pyntes op, så er det noget, jeg gerne tager mig af.

I min fritid går jeg til pilates, cykler og går ofte en tur, slapper af med pensel, maling og lærred.

Skriv til Lis: lo(at)skals-efterskole.dk

Bente Mortensen

 

Jeg er køkkenassistent på SKALs, har været ansat siden 1997. I køkkenet får jeg nye kolleger hver uge, da der kommer nyt elevkøkkenhold.

Jeg sidder i bestyrelsen i SGF, Skals Gymnastik Forening, hvor vi nyder godt af de mange efterskoleelever, der hjælper foreningen som hjælpeinstruktører.

Skriv til Bente: bm@skals-efterskole.dk

Vibeke Møller Christiansen

 

Jeg er køkkenassistent på SKALs, hvor jeg som den sidste nye ansatte i køkkenet startede den 1. januar 2012. Jeg bor i Møldrup , sammen med mine 3 piger.

Min fritid holder jeg af at bruge sammen med min familie og venner, spille badminton og gå til dans.

Skriv til Vibeke: vc@skals-efterskole.dk

Martin Andersen

 

Efter et langt og spændende arbejdsliv startede jeg som pedelmedhjælper på Skals i 2005. Mit arbejde består hovedsagelig i at reparere ting og sager i elevhusene samt at holde haven pæn. Desuden ser jeg hver dag frem til et dejligt varmt måltid mad hos pigerne i skolens køkken.

I min fritid er jeg sejlsportsmand i egen sejlbåd samt ivrig jæger.

Skriv til Martin: ma@skals-efterskole.dk

Moe Kyaw Thu

 

Jeg har arbejdet på Skals siden 2007. Jeg hjælper til i køkken og med rengøring.

Jeg er oprindelig fra Burma men bor nu sammen med mine to drenge i Skals. Jeg er skolens bedste opvasker, og jeg giver gerne hemmeligheden bag dette fra mig til elever og andre interesserede.

Skriv til Mou: mt@skals-efterskole.dk

Ole Pedersen

 

Pedel

Skriv til Ole: op@skals-efterskole.dk

Poul Nkubana

 

Siden 2011 har jeg arbejdet på skolen som pedelmedhjælper. Arbejdet er meget alsidigt. Det dækker over både rengøring, græsklipning, reparationer, malerarbejder, køkkenmedhjælp og ansvarlig for at fordele papir, poser og sæbe på elevetagerne og på skolens toiletter.

Jeg kommer fra Congo og kom til Danmark i 2008 via Rwanda, hvor min familie og jeg boede i en flygtningelejr i 12 år. Min fritid bruger jeg sammen med min familie og venner. Vi går i kirke, tager på besøg og dyrker sport.

Skriv til Poul: pn@skals-efterskole.dk