Personalet på Skals Efterskole

Når du vælger et efterskoleår på Skals Efterskole, så vælger du også et år med alle vores fantastiske ansatte.

Glæd dig til fede oplevelser med vores dygtige og engagerede køkkenpersonale, pedeller, sekretærer og lærere.

De er alle med til at gøre din hverdag på Skals Efterskole til noget helt særligt, og de brænder både for deres fag og efterskolelivet.

Nikolai Vangkilde Terp

Forstander

Efterskoleverdenen har været næsten hele mit arbejdsliv, og jeg har tidligere været på tre forskellige efterskoler som lærer, viceforstander og forstander. Jeg har læst matematik og idræt på Aarhus Universitet og har undervist meget i matematik, fysik og gymnastik. De senere år har det dog primært været fortælling og sangtimer, der har fyldt i skemaet. Jeg bor i forstanderboligen sammen med Louise og vores to piger. I fritiden prøver jeg at få motioneret lidt og spillet lidt musik – men begge dele går sjældent helt så godt, som man kunne ønske sig.

Skriv til Nikolai: nt@skals-efterskole.dk

Kirsten Benner Gerbek

Souschef og adm. afdelingsleder

Jeg har været ansat på Skals Efterskole siden skolens start i 1990. Jeg har i mange år været lærer i en del forskellige fag, indtil jeg i 2013 blev en del af ledelsen.

Når jeg ikke er på arbejde, er jeg måske sammen med min mand Per, en af mine to skønne udeboende børn eller mit unikke barnebarn, en fra mit fantastiske netværk, måske er jeg i teateret, hører musik, er i biografen eller til en kunstudstilling, måske læser jeg eller spiller klaver, og ellers er jeg nok i gang med min uddannelse til kinesiolog, hvis jeg ikke lige er ude at rejse. For øvrigt skal jeg have lært at sidde stille i en sofa! Det kan jeg bedst, hvis jeg har et strikketøj i hænderne.

Skriv til Kirsten: kg@skals-efterskole.dk

Lars Bjørn Mouritzen

Lærer, international koordinator, uddannelses- og karierevejleder samtPR-ansvarlig

(Sygemeldt/ on a sick leave)

Jeg arbejder med at sikre en løbende udvikling af vores internationale profil samt markedsføring.

Jeg har tidligere undervist i dansk, engelsk, SIP, filosofi og basketball.

Jeg er israelsk gift og har tre børn.

I min fritid kan jeg lide at køre MTB i sporene omkring Hald Ege syd for Viborg.

Skriv til Lars: lm@skals-efterskole.dk

Vivian Stisen

Forretningsfører

Jeg er helt vild med kulturen og livet på efterskolen. Jeg har altid arbejdet med tal, og det kombineret med den daglige kontakt med elever, forældre og kollegaer, giver en dagligdag som jeg rigtig godt lide.

Jeg bor i Skinderup sammen med Ole, vores 3 børn og lidt husdyr. Min fritid bruger jeg med min familie, venner og ikke mindst sammen med min løbemakker, vores hund Simba, som jeg løber og slider asfalten væk med.

Skriv til Vivian: vs@skals-efterskole.dk

Berit Jørgensen

Skolesekretær

Jeg har arbejdet som skolesekretær siden 2010. På Skals Efterskole siden 2016 og synes det er verdens bedste job. Jeg kan godt lide den brede kontakt der er til både elever, forældre, kollegaer, myndigheder og andre samarbejdspartnere. Jeg er hende, der tager telefonen når du ringer og sidder klar til, at hjælpe med alt fra statsstøttespørgsmål til at sætte plaster på.

Jeg bor i Hobro med mine 2 drenge. Min fritid bruges på familie og venner. Gerne til koncerter, teaterforestillinger, på café og på alle de rejser jeg kan få tid til. Jeg har boet og arbejdet i England og Australien og elsker at rejse – gerne til varme lande.

 

Skriv til Berit: bj@skals-efterskole.dk

Anna Ansaba Johnson

Lærer

I teach maths, combined science (mostly biology) and English. Also, I am co-teacher for the elective subject "Body, Mind, and Soul". I've always enjoyed teaching and have taught several different subjects to different age groups during the past 7-8 years. I grew up in England, Ghana and Nigeria with my Danish mum, Ghanaian dad and three sisters. I now live in Viborg with my son and daughter.

In my free time I can be found at Loop fitness center, out cycling, or buried in a good book.

Skriv til Anna: aj@skals-efterskole.dk

Anne Marie Falk Kristensen

Lærer

Mit navn er Anne Marie. Jeg har været lærer siden 1994 og på Skals Efterskole siden 2003. Jeg underviser i dansk i 10. kl. og i historie i 9. kl. Desuden underviser jeg i drama. Og i foråret skal jeg lære alle elever at danse lanciers. Jeg er gift, har to børn og bor i Skals.

Jeg er et stort friluftsmenneske, elsker en god bog og en løbetur med hunden og så går jeg ikke af vejen for en Cocio og en ristet hotdog med det hele.

Skriv til Anne Marie: af@skals-efterskole.dk

Bent Kjær

Lærer og administrator Skals International Examinations

Jeg har, sammen med min kollega Tina Serup, ansvaret for Skals IE og underviser desuden i valgfagene Begynder-guitar og Ultimate. Derudover er jeg skolens medarbejderrådsformand. I 2000 blev jeg uddannet på Nr. Nissum Seminarium og har været ansat på Skals siden 2003. Jeg er gift med Henriette og sammen har vi tre piger: Rebekka, Hannah og Maria.

Min fritid går primært sammen med familien, men efter jeg i 2018 blev valgt som forældrerepræsentant til skolebestyrelsen på Skals/Ulbjerg Skolefællesskab og ind i en initiativgruppe, der arbejder med lokal byudvikling, er min fritid blevet noget sparsom.

Jeg spiller også en del musik. Jeg spiller trækbasun i The Commitments Souvenirs, et 10-mands soul-orkester og bas i Vinderup Kirketrio. Jeg elsker at se en god fodboldkamp på Viborg Stadion, se netflix-serier og nyder meget at læse en god krimi - gerne af Dan Brown, Hjorth Rosenfeldt eller Daniel Silva. Desuden moderniserer jeg (meget) lidt på huset og roder en (lille) smule i haven.

 

Skriv til Bent: bk@skals-efterskole.dk

Dan Sheerman

Lærer

I teach Maths together with the Physics and Chemistry parts of the Combined Science curriculum for the Cambridge exam. I received my teacher training at Liverpool John Moores University before moving to Denmark in 1996.

I live in Spøttrup together with my partner Mette and our son Arthur and close by our oldest son, Tobias, who lives in Skive. As well as the academic subjects I will also be teaching part of the Outdoor optional subject as I have instructor qualifications in kayaking, climbing, sailing and caving.

Skriv til: ds@skals-efterskole.dk

Eva Verner Bøye

Lærer

Jeg blev uddannet lærer i 1995 og har arbejdet som både lærer og pædagogisk leder siden da. Jeg er ny i efterskoleverdenen, og jeg synes – ligesom eleverne – at det er et rigtig godt sted at være! Jeg underviser i dansk, engelsk, global perspectives og valgfaget Art Express. Jeg bor i Silkeborg med Johannes og vores teenagedatter, og jeg har også to voksne sønner i København. Jeg holder af samtale og grin med andre mennesker, at læse en god bog, at tegne/male og at rejse ud i verden.

Peter Sloth

Lærer

Jeg er lærer i den internationale projektklasse, SIP, der hvert år tager på en projektrejse til spændende destinationer. Derudover står jeg for sangtimer, fortælletimer, SE-møder, elevråd og elevernes festudvalg. Jeg har været lærer på SKALs siden 1998, afbrudt at et år, hvor jeg arbejdede som gymnastiklærer på Berea College i Kentucky, USA.

Jeg elsker biler, motorcykler og rejser. Jeg er helt vild med at stå på ski og spille tennis. Derudover dyrker jeg næsten alle former for sport, og jeg er glad for at konkurrere - og især at vinde. Jeg bor i Skals og bruger meget af min tid på efterskolen, der er mit andet "hjem".

Skriv til Peter: ps@skals-efterskole.dk

Kurt Pajberg

Lærer

Jeg underviser i Matematik og Fysik/Kemi og i profilfag Medie. Derudover er jeg skolens IT administrator. Jeg har været efterskolelærer siden 1992 og på Skals Efterskole siden 1998.

I min fritid læser jeg alt fra faglitteratur til skønlitteratur.

Skriv til Kurt: kp@skals-efterskole.dk

Lars Grønvaldt Andersen

Lærer

Jeg underviser i dansk, historie og gymnastik. Derudover underviser jeg i linjefaget "Spring" sammen med Peter.

Jeg er uddannet lærer fra Skive seminarium.

Siden min egen efterskoletid har jeg selv lavet meget gymnastik på en del forskellige hold - både som aktiv gymnast og som instruktør. Jeg er meget glad for sport generelt og nyder at give mig i kast med alle mulige forskellige slags boldspil. Byder muligheden sig, tager jeg også af sted til pisterne og lufter snowboardet i ny og næ.

Skriv til Lars: la@skals-efterskole.dk

Lisbeth Thomsen

Lærer

Jeg underviser i dansk, tysk og linjefaget outdoor. Jeg har været ansat på Skals Efterskole siden 2012 og bor i Skals.

Jeg er vild med at ro kajak, stand up paddling, og så bager jeg rasende gode kanelsnegle over bål, som jeg gerne spiser sammen med mine to dejlige drenge.

Skriv til Lisbeth: le@skals-efterskole.dk

Maj-Britt Nørskov Krag

Lærer

Jeg underviser i dansk, tysk og kristendom. Jeg blev uddannet lærer i 2003. Efter 11 år i folkeskolen ønskede jeg at prøve en ny skoleform. Jeg har siden 2014 været ansat på Skals Efterskole. Jeg er utrolig glad for denne skoleform, fordi der både er undervisning, rejser og hyggeligt samvær med eleverne.

Jeg bor i nærheden af Bjerringbro og har to sønner. I min fritid vil jeg gerne løbe, nyde naturen og være sammen med min familie og venner. Endvidere elsker jeg at tage min rygsæk på ryggen, rejse ud og opleve andre landes kultur.

Skriv til Maj-Britt: mk@skals-efterskole.dk

Ole Glanz

Lærer

Jeg underviser i fysik/kemi, Economics samt matematik.
Jeg bor i Skals med min kæreste og vores datter.

I min fritid dyrker jeg diverse former for styrketræning. Samtidig er jeg en passioneret undervandsjæger.

Skriv til Ole: og@skals-efterskole.dk

Ole Nielsen

Lærer & uddannelsesvejleder

Jeg underviser i Matematik, Samfundsfag og temafaget Fodbold. Derudover er jeg også karriere- og uddannelsesvejleder. Jeg bor i Skals sammen med min familie. Ud over mig består familien af en masse piger: Min kone Kedy, Frederikke, Frida og så Bella, der en unghund på et par år.

Når jeg ikke er på skolen eller sammen med familien, kan jeg godt lide at cykle på min racer, spille lidt fodbold og spille golf.

Skriv til Ole: on@skals-efterskole.dk

Vicky Ehrenreich

Lærer

I´m Vicky and I have been a teacher since 1996. I really enjoy teaching English at all levels. Teaching young people is very rewarding because it is all about opening up and exploring their world. I also teach Global Perspectives because I believe in tolerance and respect across the globe. I have lived many different places while growing up. But Silkeborg has been my home for the past many years.

Jeg underviser i dansk, engelsk og samfundsorienterede fag. Jeg bor i Silkeborg med min datter og min mand. Så nyder jeg naturen sammen med min hund. Min familie og jeg elsker at rejse ud og opleve en anden hverdag sammen.

Skriv til Vicky: ve(at)skals-efterskole.dk

Tina Lyngsø Serup

Lærer

Jeg uddannet i 1986 med linjefag i tysk og engelsk. Jeg har altid været efterskolelærer, siden 1990 her på skolen.

Jeg underviser i tysk og engelsk og er medansvarlig for skolens Cambridge-afdeling.

Jeg kan godt lide konkurrence og udfordres derfor gerne i Bezzerwizzer, Partners, bordtennis….og jeg elsker at vinde J

Jeg er gift med Jens, vi har to voksne børn, og vi bor i Hald Ege.

Jeg er tosset med sport: har spillet håndbold ”altid,” men nu er jeg ”kun” træner for et børnehold i VHK. Jeg lufter gerne min racercykel og min mountainbike, jeg går og løber gerne en tur i skoven, og jeg står gerne på ski i Alperne. Jeg ser også gerne sport, både i TV, i håndboldhal og på fodboldstadion. Jeg kan også godt finde ud af at sidde stille med en god kop te, læse en god bog eller se en god serie.

Skriv til Tina: ts@skals-efterskole.dk

Vibeke Olesen

Lærer

Jeg underviser i dansk, engelsk og valgfaget 'På pindene'. Jeg er nordisk sprogpilot. Jeg blev uddannet som lærer i 1980, og jeg har arbejdet på Sjælland, i Grønland og i det midtjyske. Jeg har været lærer på Skals Efterskole siden 2008.

Jeg er en aktiv pige, som nyder at færdes i naturen. Cykling, svømning og skisport er blandt mine favoritter. Min mand og jeg har fire voksne børn, fem børnebørn og en stor hund, som holder os aktive.

Skriv til Vibeke: vo@skals-efterskole.dk

Christina Sørensen

Lærer

Jeg underviser i engelsk i 9. og 10. cambridgeklasse samt profilfaget Fitness. Jeg har siden 2015 været vikar på en folkeskole i Viborg, og har siden sidste år været så heldig at undervise på Skals Efterskole. Jeg har kombineret lærerseminariet med lærerjobbet og to barsler, og er derfor ved at færdiggøre mit sidste linjefag, idræt, i år.
Jeg bor i Viborg med min kæreste, Mathias, og vores to børn. Jeg trives rigtig godt når jeg er aktiv, hvilket særligt kommer til udtryk når jeg spiller håndbold, styrketræner, er til gymnastik med mine børn eller får lov at udfordre de skønne efterskoleelever i diverse sportsgrene.
Jeg elsker desuden at rejse og opleve nye kulturer!

Skriv til Christina på cs@skals-efterskole.dk

Anders Buus

Lærer

Jeg underviser i SIP, Global Perspectives og fodbold. Hjem er hvor hjertet er, og Skals Efterskole har haft en plads i mit siden 1999/2000. Dengang var jeg nemlig selv elev på skolen - og nu 20 år efter er jeg tilbage - nu som underviser.
Jeg er bosiddende i Løgstør, kommer oprindeligt fra Aalborg.
Jeg er uddannet fra Copenhagen Business School i København (indenfor strategisk kommunikation og innovation management). Jeg har arbejdet over 10 år på Det Kongelige Teater, været iværksætter og været med i etableringen af cafeer og restauranter i hovedstaden og senest bygget et moderne hybrid-hotel (The Audo) i Københavns Nordhavn. Jeg er ikke uddannet lærer, men jeg er efterskole-mand i hjertet og bringer en masse akademisk og praktisk erfaring med tilbage til Skals Efterskole.
Skriv til Anders på aa@skals-efterskole.dk

Mathias

Timelærer

Jeg gik på SE nogle år tilbage, på årgangen 16/17. Jeg er nu vendt tilbage som timelærer hvor jeg underviser i gymnastik og profilfaget spring på skolen. Derudover har jeg også nogle andre opgaver i form af tilsyn efter skoletid og lignende. Jeg har lige afsluttet en HTX i aalborg og har nu sabbatår før der skal læses videre. Jeg har undervist i gymnastik på diverse hold siden jeg selv gik på efterskolen hvor jeg fik nogle hold i den lokale gymnastikforening. Udover at undervise eleverne på Skals Efterskole i gymnastik, har jeg også tre hold i Hadsund, et i Hobro, et hold for den lokale gymnastikforening i Skals og et landsdel juniorhold for Østhimmerland.

Tenna

Timelærer

Jeg er timelærer og underviser i gymnastik. Jeg har selv lavet gymnastik siden jeg lærte at gå, og har sidenhen været aktiv på en del forskellige  hold - både som instruktør og gymnast.

Jeg er opvokset i Vestjylland, men er nu flyttet til Århus, hvor jeg til dagligt går på læreruddannelsen på 3. semester.
Min passion er at skabe bevægelsesglæde og sammenhold hos eleverne gennem gymnastik og leg.
Jeg siger aldrig nej til et godt brætspil, en beachvolleykamp eller en dance off.

 

Emilie Hensen

Timelærer

Jeg har altid gået til gymnastik og elsker her at have muligheden for at kombinere min fritidsaktivitet med mit arbejde. Jeg har før undervist på efterskoler i bl.a. gymnastik og var også tilknyttet Skals efterskole i 19/20.
Det at have kunne skabe fællesskab gennem sport, er noget af det jeg værdsætter mest ved dette job.
Jeg er nuværende bosat i Århus og studerer på Århus universitet.

Torben Frederiksen

Kok

Jeg har køkkenchef her på SE siden august 2020.

Inden jeg blev ansat på Skals Efterskole har jeg været køkkenchef på en række restauranter og cateringvirksomheder. Jeg har været kok siden 1986 og som nævnt chef flere steder. Jeg har i øvrigt arbejdet halvandet i henholdsvis Norge og Grønland.

Jeg har en forkærlighed for det italienske og grønne køkken. Her på SE laver vi al mad fra bunden.

Jeg er bosat i Silkeborg med min samlever og har med hende, to bonusdrenge. Endvidere har jeg to voksne døtre fra et tidligere ægteskab.

Min fritid går med min familie og helst i naturen i og omkring Silkeborg. Om vinteren er jeg oftest at finde på pister i alperne og Dolemitterne.

 

Bente Mortensen

Køkkenassistent

Jeg er køkkenassistent på SKALs, har været ansat siden 1997. I køkkenet får jeg nye kolleger hver uge, da der kommer nyt elevkøkkenhold.

Jeg sidder i bestyrelsen i SGF, Skals Gymnastik Forening, hvor vi nyder godt af de mange efterskoleelever, der hjælper foreningen som hjælpeinstruktører.

Skriv til Bente: bm@skals-efterskole.dk

Vibeke Møller Christiansen

Køkkenassistent

Jeg er køkkenassistent på Skals Efterskole, hvor jeg som den sidste nye ansatte i køkkenet startede den 1. januar 2012. Jeg bor i Møldrup , sammen med mine 3 piger.

Min fritid holder jeg af at bruge sammen med min familie og venner, spille badminton og gå til dans.

Skriv til Vibeke: vc@skals-efterskole.dk

Moe Kyaw Thu

Køkkenassistent

Jeg har arbejdet på Skals siden 2007. Jeg hjælper til i køkken og med rengøring.

Jeg er oprindelig fra Burma men bor nu sammen med mine to drenge i Skals. Jeg er skolens bedste opvasker, og jeg giver gerne hemmeligheden bag dette fra mig til elever og andre interesserede.

Skriv til Mou: mt@skals-efterskole.dk

Ole Pedersen

Pedel

Pr.1 august 2017 blev jeg ansat som skolens pedel.

Mit arbejde er at vedligeholde skolens bygninger og udearealer fine og pæne.

I min fritid har jeg altid dyrket meget sport såsom fodbold-håndbold-badminton og tennis.

Fodbolden og håndbolden er blevet erstattet af løb og lidt cykling.

Jeg bor i Skals sammen med Lene.

Skriv til Ole: op@skals-efterskole.dk

Poul Nkubana

Pedelmedhjælper

Siden 2011 har jeg arbejdet på skolen som pedelmedhjælper. Arbejdet er meget alsidigt. Det dækker over både rengøring, græsklipning, reparationer, malerarbejder, køkkenmedhjælp og ansvarlig for at fordele papir, poser og sæbe på elevetagerne og på skolens toiletter.

Jeg kommer fra Congo og kom til Danmark i 2008 via Rwanda, hvor min familie og jeg boede i en flygtningelejr i 12 år. Min fritid bruger jeg sammen med min familie og venner. Vi går i kirke, tager på besøg og dyrker sport.

Skriv til Poul: pn@skals-efterskole.dk

Børge Nielsen

Pedelmedhjælper

Jeg er den ældste ungarbejder på Skals Efterskole. Jeg blev ansat 1. April 2020 til at hjælpe med vedligeholdelse af udearealerne. I mit arbejdsliv har jeg været beskæftiget ved frilandsgartneri, hospitalportør på op og kapel, og har været pedelmedhjælper. Jeg er gift med Kirsten.

Interesser er naturen, musik, en god bog og alt mulig andet.

Per

Pedelmedhjælper