Fritiden på Skals Efterskole

Forestil dig, at du bor under samme tag som 159 andre unge fra hele Danmark, ja fra hele verden

 

I kan hygge på værelset, spille bordtennis i Forum, spille brætspil, badminton, beachvolley, basketball, fodbold, håndbold, pool, PS4, E-sport, tennis, løbe, gå i svømmehallen, og nå ja, slappe af med unge, som bare vil fællesskabet og venskabet.

Unge, der lige som dig, kan lide at komme hjem til efterskolen, når de har været hjemme ved familien. Der er altid nogen at dele glæder og sorger med, og der er lærere, som bare nyder at være sammen med jer.

Weekender på Skals Efterskole

Der sker meget i løbet af en uge på Skals Efterskole. Derfor er weekenden ofte et tiltrængt pusterum, hvor du som regel selv kan bestemme, om du bliver på skolen, eller om du tager hjem

Vi har rigtigt mange elever, der bliver på skolen i weekenderne. Der er altid et program med forskellige aktiviteter i weekenden, og du vil ofte kende indholdet i weekenden, inden du tilmelder dig. Hvis du bliver på skolen, deltager du i de fællesarrangementer, som finder sted i denne weekend, men der er god tid til at snakke, hygge og gøre, hvad du selv vil.

Du må gerne invitere en ven eller veninde på besøg i weekenden, og de deltager naturligvis også i weekendens arrangementer.

Ofte er det i weekenderne, at I for alvor får tid til at hygge jer sammen og snakke om alt muligt andet end skole. Det er derfor en meget god ide at blive på skolen og være med til sammen med kammeraterne at hygge, opleve, svømme, udforske området osv.

 

Bliveweekender

Fire - fem weekender i løbet af året er bliveweekender, hvor du skal blive på skolen. I disse foregår der altid noget, som alle er med til. Det drejer sig f.eks. om den store og flotte gymnastikopvisning eller Efterskolernes Dag.

Der er et tilsvarende antal weekender, der er forlængede weekender, hvor enten fredag eller mandag er undervisningsfri.

Temaweekender

Nogle weekender har et overordnet tema. Det kunne være en friluftsweekend, en juleweekend, en kunstweekend osv. Disse weekender er frivillige, men vælger man at blive på skolen, deltager man i aktiviteterne.

Selvevaluering Skals Efterskole
Selvevaluering Skals Efterskole