Efterskolernes Dag på Skals Efterskole

25. september afholder vi Efterskolernes Dag mellem klokken 13 og 17 - ingen tilmelding nødvendig

Kom og mød verden på Skals Efterskole, hvor du i år vil møde elever fra Thailand, England, Litauen, Spanien, Australien, Vietnam... samt naturligvis Danmark.

Du vil blive vist rundt af eleverne, så du kan mærke efterskolestemningen og få besvaret alle de spørgsmål, du måtte have til et efterskoleår.

Efterfølgende møder du skolens personale, som kan oplyse om alt det praktiske ved et efterskoleophold.

Mad inden hjemturen

Du vil også have mulighed for at smage på vores verdenskøkken, hvor vi serverer mad, som er inspireret af vores mange kulturrejser rundt i verden. Vi glæder os i den grad til at vise dig rundt på vores dejlige efterskole - vi ses!

Forhindret på Efterskolernes Dag?

Intet problem - vi holder i løbet af året en række besøgsdage, hvor du og dine forældre kan komme forbi og opleve vores efterskole.

På besøgsdage er det dog nødvendigt at tilmelde sig, så vi ved, hvor mange rundvisere vi skal have klar inden ankomst.

Planlagte datoer for besøg er

• Torsdag den 29. september kl. 17.30 - Tilmelding nødvendig
  • Søndag den 30. oktober kl. 15 - Tilmelding nødvendig
  • Onsdag den 23. november kl. 17.30 - Tilmelding nødvendig

Tilmeld dig informationsmøde her

Besøg når det passer jer

Hvis ingen af vores besøgsdage passer jer, er I selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan aftale en tid.
Ring på telefon 8669 5011 eller skriv på mail@skals-efterskole.dk