Efterskolernes Dag på Skals Efterskole

29. september afholder vi Efterskolernes Dag mellem klokken 13 og 17 - ingen tilmelding nødvendig.

Kom og mød verden på Skals Efterskole, hvor du i år vil møde elever fra Vietnam, Danmark, Grønland, England, Spanien...

Du vil blive vist rundt af eleverne, så du kan mærke efterskolestemningen, og få besvaret alle de spørgsmål du måtte have til et efterskoleår.

Efterfølgende møde i skolens personale som kan oplyse om alt det praktiske ved et efterskoleophold.

Mad inden hjemturen

Du vil også have mulighed for at smage på vores verdenskøkken, hvor vi serverer mad fra de destinationer vi i år rejser til på vores kulturrejser (Irland, USA, Nepal, Vietnam, Israel, Tyskland og England).

Vi glæder os i den grad til at vise dig rundt på vores dejlige efterskole - vi ses :0)

Forhindret på Efterskolernes Dag?

Ingen problem - vi holder i løbet af året en række besøgsdage, hvor du og dine forældre kan komme forbi og opleve vores efterskole.

På besøgsdage er det dog nødvendigt at tilmelde sig, så vi ved hvor mange rundvisere vi skal have klar inden ankomst.

Planlagte datoer for besøg er

• Søndag den 15. september kl. 14 (Tilmelding nødvendig, forventet sluttid kl. 16.00)
  • Onsdag den 9. oktober kl. 17.30 (Tilmelding nødvendig, forventet sluttid kl. 19.30)
  • Onsdag den 20. november kl. 17.30 (Tilmelding nødvendig, forventet sluttid kl. 19.30)

Tilmeld dig besøgsdag

Besøg når det passer jer

Hvis ingen af vores besøgsdage passer jer, er I selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan aftale en tid.
Ring på telefon 8669 5011 eller skriv på mail@skals-efterskole.dk