Tilmeld dig informationsmøde

Tilmeld dig informationsmøde på Skals Efterskole

Vi holder i løbet af året en række dage, hvor du og dine forældre kan komme forbi og opleve vores efterskole

Efter ankomst bliver der informeret om mulighederne på Skal Efterskole, hvorefter eleverne vil vise rundt på hele efterskolen.
Der bliver mulighed for at få svar på alle de spørgsmål, der kan komme til et efterskoleår.

Program for informationsmøde

• Information om skolen ved forstander
  • Eleverne viser rundt på skolen
  • Let anretning i spisesalen og mulighed for at få snakket med  personale og få stillet alle de spørgsmål, man måtte have.

Planlagte datoer for besøg er

• Søndag den 24. januar kl. 13.00 - ca. 14.00 Virtuel rundvisning - Tilmelding nødvendig.
  • Onsdag den 10. februar kl. 17.30 - ca. 19.30 - Tilmelding nødvendig
  • Torsdag den 25 marts kl. 17.30 - ca. 19.30 - Tilmelding nødvendig

Virtuel Rundvisning

Under de nuværende restriktioner er det desværre umuligt at lave en normal rundvisning.
Vi laver derfor en virtuel rundvisning hvor personale og elever vil vise rundt og svare på spørgsmål undervejs.

Når man tilmelder sig den virtuelle rundvisning vil man få tilsendt et link man skal benytte på dagen.
Tilmelding herunder

Tilmeld dig informationsmøde