Tilmeld dig besøgsdag

Tilmeld dig besøgsdag på Skals Efterskole

Vi holder i løbet af året en række besøgsdage, hvor du og dine forældre kan komme forbi og opleve vores efterskole.

Efter ankomst bliver der informeret om mulighederne på Skal Efterskole, hvorefter eleverne vil vise rundt på hele efterskolen.
Der bliver mulighed for at få svar på alle de spørgsmål der kan komme til et efterskoleår.

Program for Åbent hus dage

• Information om skolen ved forstander, afdelingsleder og elever
  • Eleverne viser rundt på skolen
  • Let anretning i spisesalen og mulighed for at få snakket med  personale og få stillet alle de spørgsmål man måtte have.

Planlagte datoer for besøg er

• Torsdag den 6. juni kl. 17.30 (Tilmelding nødvendig, forventet sluttid kl. 19.30)
  • Søndag den 8. september kl. 14 (Tilmelding nødvendig, forventet sluttid kl. 16.00)
  • Efterskolernes dag den 29. september kl. 13 – 17 – Åbent hus uden tilmelding
  • Onsdag den 9. oktober kl. 17.30 (Tilmelding nødvendig, forventet sluttid kl. 19.30)
  • Onsdag den 13. november kl. 17.30 (Tilmelding nødvendig, forventet sluttid kl. 19.30)

Vores adresse er:

Skals Efterskole
Kærvej 11
8832 Skals

Besøg når det passer jer

Hvis ingen af vores besøgsdage passer jer, er I selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan aftale en tid.
Ring på telefon 8669 5011 eller skriv på mail@skals-efterskole.dk