Cambridge IGCSE på Skals Efterskole

Vil du have et efterskoleår med faglige udfordringer på engelsk - så er et år i en af vores Cambridgeklasser helt sikkert noget for dig

Ønsker du faglige udfordringer med et internationalt pensum, hvor man går dybere ned i fagene, så er en af Cambridgeklasserne noget for dig. Du bliver undervist på engelsk, så du bliver rustet til senere at studere i Danmark eller udlandet.

Med Cambridgeeksamener (IGCSE) fra Skals Efterskole har du et solidt fundament til såvel en dansk gymnasial uddannelse som en international IB (International Baccalaureate).

Undervisningen

Hvis du vælger at gå i 9.Cambridge eller 10.Cambridge, bliver du udfordret fagligt - på engelsk. Du kommer til at arbejde sammen med andre elever, som er fagligt dygtige og brænder for at udvikle sig.
Vi har i Cambridgeklasserne stort fokus på at opbygge et fællesskab omkring fagligheden og samarbejde.

I 9.Cambridge går du til alle FP9-prøverne, og derudover tager du en IGCSE i fire fag: English as a Second Language, German/French, Mathematics og Physics.

I 10.Cambridge går du til FP10 i dansk - er du udenlandsk elev har du i stedet faget "dansk som andet sprog" - og desuden tager du en IGCSE i fem fag: English as a Second Language, German/French/Economics, Mathematics, Combined Science og Global Perspectives.

Du kommer til at gå i klasse med unge, der har gået i skole rundt om i verden.

Internationalt fællesskab

Når man tager en IGCSE-eksamen, går man til samme eksamen som andre IGCSE-elever i hele verden, og man får en anerkendt eksamen. Eksamenerne tages årligt af 530.000 personer i over 130 lande.
Du bliver derfor også en del af et stort internationalt fællesskab, hvor en international studentereksamen kan være næste skridt. Med andre ord - du åbner døren til at uddanne dig i hele verden.

Vi er Danmarks førende Cambridge-IGCSE-center

Skals Efterskole har siden 2010 været moderskole for mange af de skoler i Danmark, som underviser efter Cambridge IGCSE. Skolen har en afdeling kaldet Skals International Examinations (læs mere her), som har ansvaret for IGCSE-eksamener i Danmark på omkring 50 skoler.
Skals Efterskole er godkendt af Cambridge Assessment International Education til at undervise og eksaminere i IGCSE (International General Certificate of Secondary Education), og vi kan derfor kalde os en "Cambridge International School".

Skals Efterskole er Danmarks Førende Cambridge IGCSE skole