Vi har få ledige pigepladser i 9. eller 10. klasse.

Ring til Berit på 86 69 50 11 eller skriv en mail til bj@skals-efterskole.dk - hun er klar til at hjælpe dig.

Skals Efterskole er gymnasieforberedende med et ambitiøst læringsmiljø og en international profil. Vi kan udover et fantastisk efterskoleliv tilbyde en fagligt stærk profil, der kan sikre dig det bedste afsæt til en gymnasial ungdomsuddannelse.

Boglig efterskole

Vi kombinerer gode efterskoleværdier med et højt fagligt niveau i den boglige undervisning, så har du lyst til at gå i klasse med andre elever, der også tager undervisningen seriøst, så er Skals Efterskole måske noget for dig.

Verdensborger

Vi tror ikke på, at verden stopper ved Danmarks grænser, og du kommer på Skals Efterskole til at møde den store verden i din hverdag.

Her er elever fra hele verden, internationale sprogassistenter og besøgende, der på forskellig vis er med til at åbne dine øjne endnu mere for verden omkring os.

Vi rejser også ud i verden, og du kan vælge mellem rejser til Nepal, Cambridge/England, Hanoi/Vietnam, USA, Sydkorea eller Irland (SIP tager til USA). Desuden tager hele skolen på en fælles tur til Hamborg.

Der er desuden tradition for, at eleverne selv arrangerer en fælles skitur i uge 7.
-> Du kan se mere om vores rejser her

Studieretninger

Du kan vælge mellem to studieretninger i 9. klasse og 3 studieretninger i 10. klasse på Skals Efterskole.

Almene klasser
Der er almene klasser, hvor vi gør dig helt klar til ungdomsuddannelserne, og du kommer til folkeskolens afgangseksamen FP9 eller FP10.
-> Se mere om 9. almen her
-> Se mere om 10. almen her

IGCSE klasser
Der er IGCSE-klasser (Cambridge), hvor du tager et år i et engelsksproget internationalt uddannelsestilbud og går til Cambridge-eksamener. Som 9.klasse elev tager du desuden de danske FP9 eksamener.
-> Se mere om 9. Cambridge her
-> Se mere om 10. Cambridge her

SIP - Skals International Project
SIP er en klasse hvor der arbejdes med projekter, og der bliver kun talt engelsk i klassen. Klassen er prøvefri, så derfor forventes det, at du er erklæret klar til en ungdomsuddannelse efter 9. klasse. Klassen er for dig, der vil noget mere og andet end en almindelig 10. klasse.
-> Se mere om 10. SIP klassen her

Linjefag

Du skal vælge et liunjefag. Faget vælges for hele året. Linjefaget er to eftermiddage om ugen, hvor du kan koncentrere dig om netop det, som du brænder mest for.
-> Se mere om vores linjefag her