Vi har ledige pladser i 9. eller 10. klasse til næste skoleår

Ring til Berit på 86 69 50 11 - hun er klar til at tage telefonen og aftale en rundvisning.

Skals Efterskole er en gymnasieforberedende efterskole med et spændende læringsmiljø og en international profil. Vi kan udover et fantastisk efterskoleliv tilbyde en faglig udfordring, der kan sikre dig det bedste afsæt til en gymnasial ungdomsuddannelse

Boglig efterskole
Vi kombinerer gode efterskoleværdier med et højt fagligt niveau i den boglige undervisning, så har du lyst til at gå i klasse med andre elever, der også tager undervisningen seriøst, så er Skals Efterskole måske noget for dig.

Verdensborger
Vi tror ikke på, at verden stopper ved Danmarks grænser, og du kommer på Skals Efterskole til at møde den store verden i din hverdag.

Her er elever fra hele verden, internationale sprogassistenter og besøgende, der på forskellig vis er med til at åbne dine øjne endnu mere for verden omkring os.

Vi rejser også ud i verden, og du kan vælge mellem rejser til USA, Irland, Nepal, Sydkorea, England eller Vietnam. Desuden tager hele skolen på en fælles tur til en storby i Europa.

Der er desuden tradition for, at eleverne selv arrangerer en fælles skitur i uge 7.
-> Du kan se mere om vores rejser her

Studieretninger
Du kan vælge mellem forskellige studieretninger på Skals Efterskole.

Der er almene 9. og 10. klasser, hvor vi gør dig helt klar til ungdomsuddannelserne, og du kommer til folkeskolens afgangseksamen FP9 eller FP10.

Der er IGCSE-klasser (Cambridge), hvor du tager et år i et engelsksproget internationalt uddannelsestilbud og går til Cambridge-eksamener. Som 9.klasse elev tager du desuden folkeskolens afgangseksamen FP9.

Man kan vælge SIP som er en prøvefri projektorienteret 10. klasse. Undervisningen foregår på engelsk, og det forventes, at du er erklæret klar til en ungdomsuddannelse efter 9. klasse. SIP klassen rejser til USA,

Linjefag
To eftermiddage om ugen kan du koncentrere dig om dit linjefag. Du kan vælge mellem en række forskellige linjefag som du vælger for hele året.
-> Se mere om vores linjefag her