Vi har fået en ledig drengeplads i 10. klasse

Skal den være din? - Ring til os på 86 69 50 11 - Vi er klar til at tage telefonen.

Skals Efterskole er en gymnasieforberedende og international efterskole med et ambitiøst læringsmiljø...

Boglig efterskole
Vi kombinerer gode efterskoleværdier med et højt fagligt niveau i den boglige undervisning – så har du lyst til at gå i klasse med andre elever der også tager undervisningen seriøst, så er Skals Efterskole måske noget for dig.

Verdensborger
Vi tror ikke på at verden stopper ved Danmarks grænser, og du kommer på Skals Efterskole til at møde den store verden i din hverdag.

Her er elever fra hele verden, internationale sprogassistenter og besøgende der på forskellig vis er med til at åbne dine øjne endnu mere for verden omkring os.

Vi rejser også ud i verden og du kan vælge mellem rejser til Nepal, Cambridge/England, Hanoi eller Irland. Hele skolen tager til Berlin og du har mulighed for at søge om deltagelse i en international fredskonference i Israel.

Vores SIP klasse (10 projekt klasse) rejser udovber turen til Berlin også til USA.

Der er desuden tradition for at eleverne selv arrangere en fælles skitur i uge 7.
-> Du kan se mere om vores rejser her

Studieretninger
Du kan vælge mellem tre studieretninger på Skals Efterskole. Vores 0.g hvor vi gør dig helt klar til ungdomsuddannelserne og du kommer til folkeskolens afgangseksaminer i 9. og 10. klasse.

Vores IGCSE (Cambridge), hvor du tager et år i et engelsksproget internationalt uddannelsestilbud eller i SIP (Skals International Projekt Class), hvor projektledelse, kommunikation og ideudvikling erstatter de traditionelle skole fag.

Profilfag
En eftermiddag om ugen kan du koncentrere dig dit linjefag. Du kan vælge mellem: Outdoor, Kreativitet og Skabertrang, Medier, Fodbold, Spring, Fitness, Body Mind & Soul og e-sport.
-> Se mere om vores profilfag her