Efterskolernes Aften på Skals Efterskole

10. januar afholder vi Efterskolernes Aften mellem klokken 18 og 21 - ingen tilmelding nødvendig

Kom og mød verden på Skals Efterskole, hvor du i år vil møde elever fra Mexico, Hawaii,England, Brasilien, Spanien, Frankrig, Malawi, Hong Kong, Iran, Ukraine, Schweiz, Færøerne, Grønland... samt naturligvis Danmark.

Du vil blive vist rundt af eleverne, så du kan mærke efterskolestemningen og få besvaret alle de spørgsmål, du måtte have til et efterskoleår.

Efterfølgende møder du skolens personale, som kan oplyse om alt det praktiske ved et efterskoleophold.

Mad inden hjemturen

Du vil også have mulighed for at smage på vores verdenskøkken, hvor vi serverer mad, som er inspireret af vores mange kulturrejser rundt i verden. Vi glæder os i den grad til at vise dig rundt på vores dejlige efterskole - vi ses!

Forhindret på Efterskolernes Aften?

Ingen problem - vi holder i løbet af året en række besøgsdage, hvor du og dine forældre kan komme forbi og opleve vores efterskole.

På besøgsdage er det dog nødvendigt at tilmelde sig, så vi ved, hvor mange rundvisere vi skal have klar inden ankomst.

Planlagte datoer for besøg er

• 5/2 kl. 17.30 - Tilmelding nødvendig
  • 28/2 kl. 17.30 - Tilmelding nødvendig
  • 24/4 kl. 17.30 - Tilmelding nødvendig
  • 27/5 kl. 17.30 - Tilmelding nødvendig

Tilmeld dig besøgsdag

Besøg når det passer jer

Hvis ingen af vores besøgsdage passer jer, er I selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan aftale en tid.
Ring på telefon 8669 5011 eller skriv på mail@skals-efterskole.dk

Fællesskab på en Grundtvig Koldsk efterskole